Warzywa marynowane
( ilość produktów: 13 )Łagodnym w smaku daniom towarzyszą zwykle tsukemono: japońskie pikle czyli warzywa marynowane. Kisi się (czy też marynuje) w soli, solance, sosie sojowym, miso, occie. Najbardziej znanym w Polsce tsukemono jest gari - marynowany imbir, którym przegryzamy kolejne porcje sushi. Oczywiście marynować można też rzodkiew, kalarepę, ogórki, kalafiora, brokuły, marchewkę, seler, kapustę pekińską, bakłażany i wiele, wiele innych warzyw.

Kiełki fasoli Mung 330g Diamond
7,90 zł brutto/1szt.79 PKT
- Kraj pochodzenia:
- Cechy produktu:

Fasola Edamame - fasolka sojowa zielona 400g ITA-SAN
11,50 zł brutto/1szt.115 PKT
- Kraj pochodzenia:
- Cechy produktu:

Tykwa marynowana Kanpyo 100g Asia Kitchen
7,90 zł brutto/1szt.79 PKT
- Kraj pochodzenia:

Rzodkiew marynowana - Oshinko 1kg - Inaka
28,90 zł brutto/1szt.289 PKT
- Kraj pochodzenia:

Tykwa Kanpyō paski, marynowana 1kg YAOKI
51,90 zł brutto/1szt.519 PKT
- Kraj pochodzenia: