Warzywa marynowane
( ilość produktów: 12 )Łagodnym w smaku daniom towarzyszą zwykle tsukemono: japońskie pikle czyli warzywa marynowane. Kisi się (czy też marynuje) w soli, solance, sosie sojowym, miso, occie. Najbardziej znanym w Polsce tsukemono jest gari - marynowany imbir, którym przegryzamy kolejne porcje sushi. Oczywiście marynować można też rzodkiew, kalarepę, ogórki, kalafiora, brokuły, marchewkę, seler, kapustę pekińską, bakłażany i wiele, wiele innych warzyw.
Fasola Edamame - fasolka sojowa zielona 400g ITA-SAN
12,90 zł brutto/1szt.129 PKT
- Kraj pochodzenia:
- Cechy produktu:
Imbir marynowany naturalny 200g Asia Foods
7,50 zł brutto/1szt.75 PKT
- Kraj pochodzenia:
- Cechy produktu:
Nasz bestseller
Tykwa marynowana Kanpyo 100g Asia Kitchen
7,90 zł brutto/1szt.79 PKT
- Kraj pochodzenia:
Chwilowo niedostępny
Kiełki fasoli Mung 330g Diamond
7,90 zł brutto/1szt.79 PKT
- Kraj pochodzenia:
- Cechy produktu:
Chwilowo niedostępny
Koreańska kapusta kimchi 160g Dongwon Yangban
12,50 zł brutto/1szt.125 PKT
- Kraj pochodzenia:
Chwilowo niedostępny
Pędy bambusa - paseczki 225g House of Asia
9,20 zł brutto/1szt.92 PKT
- Kraj pochodzenia: